Over mij

WIE IK BEN

Mens. Vrouw. Coach. Therapeut. Tarotist. Witch. Healer. Kattengek. Paardenmeisje. Soms badass. Soms een softie. Eigen-wijs. Beautylover. Schaduwwerker. Creatief. Echtgenote. Bonusmam. 

Ik hou van tekenen & schilderen, lezen, lekker eten, uren door een stad zwalken, dieren fotograferen en muziek. 

WAT IK DOE

Ik help vrouwen een quantum shift te maken in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Een quantum shift is even simpel uitgelegd wanneer je een innerlijke verschuiving maakt, waardoor de puzzelstukjes voor jou op zijn plek vallen.

Dit geeft rust in je hoofd en in je lijf.

Je weet dan wie jij bent en wat je hier in de wereld komt doen.

Of je die shift nu in grote of in kleine stapjes maakt, is hier niet van belang. Zelfs met kleine stapjes kunnen een groot verschil maken in hoe jij je voelt.

VOOR WIE

Wanneer jij altijd hebt gehoord dat je “too much” bent. Te aardig. Te bitchy. Te emotioneel. Te sterk. Te dik. Te dun. Te sexy. Te timide. Te aanwezig. Te verlegen. Te gevoelig. Te hard. Te mooi. Te lelijk. Te brutaal. Te terughoudend. Te introvert. Te extrovert. En je bent jezelf daardoor kleiner gaan maken om je aan te passen aan al die verwachtingen die er aan je gesteld worden.

Dan help ik je om juist nog veel meer te zijn, te hebben en te doen. En volledig in jouw eigen power te staan als mens en als vrouw.

ROCK YOUR INNER GODDESS

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen, ga dan naar de volgende pagina.