"start je tarot-reis"

Schrijf je NU in voor de GRATIS beginners masterclass

“Hey Tarot liefhebber!

Ben je op zoek naar manieren om je intuïtie te ontwikkelen en meer inzicht te krijgen in jezelf en de wereld om je heen? Dan heb ik iets leuks voor je!

Deze gratis Tarot-masterclass voor beginners is de perfecte manier om kennis te maken met Tarot en te ontdekken hoe je de kaarten kunt gebruiken om jezelf beter te begrijpen.

De cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in Tarot, of je nu helemaal nieuw bent of al wat ervaring hebt. We begeleiden je stap voor stap door de basisbeginselen van Tarot, zodat je kunt leren hoe je kaarten kunt lezen en interpreteren, en hoe je deze inzichten kunt toepassen in je dagelijks leven.

Wanneer je je aanmeldt voor onze gratis cursus, ontvang je:

  • Toegang tot een eenvoudige, maar uitgebreide cursus die je begeleidt bij elke stap van je reis
  • Gratis downloadbaar overzicht van de Tarot-kaarten, zodat je meteen aan de slag kunt
  • Tips en tricks van een ervaren Tarot-lezer
  • Een online community van gelijkgestemde mensen die elkaar steunen en aanmoedigen tijdens hun Tarot-reis

Deze cursus is niet alleen bedoeld om je de grondbeginselen van Tarot te leren, maar ook om je te helpen je intuïtie te ontwikkelen, je zelfbewustzijn te vergroten en je te verbinden met een wereld van wijsheid en betekenis.

Wacht niet langer! Meld je nu aan voor onze gratis Tarot-masterclass en begin vandaag nog je reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei!

 

WIE IS ESTHER

Opgeleid als polyenergetisch psychotherapeut, coach en Tarotist, werk ik sinds 2001 met mensen aan hun spirituele en persoonlijke groei & ontwikkeling. Mijn passie zijn de Tarotkaarten waar ik al meer als 20 jaar mee werk. De laatste 10 jaar doe ik dit professioneel en leer ik anderen de tarot voor zichzelf en anderen te duiden.