Selecteer een pagina

Heb jij altijd al graag de geheimen van de Tarot willen ontdekken?

Heb jij altijd al graag alle geheimen van de Tarot willen ontdekken?

Ben jij gefascineerd door de symboliek van de Tarot, maar vind je het lastig om voor jezelf of anderen de kaarten goed te duiden?

Wil jij de kaarten leren duiden op een manier die jou en anderen diepe inzichten geeft in je spirituele en persoonlijke ontwikkeling?

Dan is dit de cursus voor jou!

In 10 lessen gaan we dieper in op de betekenissen van alle kaarten van de grote arcana. We gebruiken hiervoor de klassieke *Rider-Waite tarot, vanwege de rijke symboliek. Wanneer je dit deck kent, kan je heel eenvoudig andere decks gaan gebruiken. We gaan ook kijken naar andere Tarot decks om te vergelijken en gewoon voor de fun šŸ˜‰ Tijdens de lessen gaan we gezamenlijk de kaarten leggen en duiden voor elkaar. Dit is de beste en snelste manier om de Tarot onder de knie te krijgen.

Wat ga je leren?

  • De spirituele en psychologische betekenis van de 22 belangrijkste kaarten uit de Tarot.
  • Hoe je deze kaarten uitlegt aan de hand van een super makkelijk te leren systeem.
  • Hoe jij je sneller en dieper spiritueel en persoonlijk ontwikkelt met behulp van de Tarot.
  • Hoe je de boodschap van de kaarten in je dagelijks leven kan toepassen.

Wanneer en waar?

De cursus start Donderdag 15 April om 20:00 en wordt wekelijks gegeven (m.u.v schoolvakanties) Iedere les duurt ca. 2 uur.

*De Rider-Waite kaarten zijn niet bij de prijs inbegrepen en ook niet verplicht.

De cursus wordt, in verband met de corona maatregelen, online gegeven via Zoom. Verder is er een Facebook groep waar je al je vragen kan stellen en oefenen met medecursisten.

Les 1

Inleiding tot de Tarot, geschiedenis en uitleg van de eerste Grote Arcana Kaarten.

Les 2 - 10

Uitleg van de betekenis van de Grote Arcana kaarten. Uitleg van het Keltische kruis. Klassikaal oefenen met duiden van de kaarten op een vraag van een cursist.

Aan het eind van deze cursus kan je zelfstandig het Keltische Kruis leggen en duiden en ben je bekend met andere legvormen die je ook kan toepassen.