Ontdek de Mysteries van Tarot

Sluit je aan bij de groeiende community en ontvang het wekelijkse email magazine boordevol Tarot.

Ontdek de Voordelen

Waarom Abonneren op "Groei met Tarot Magazine?"

Wil je meer inzichten en inspiratie ontvangen voor jouw persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling? Abonneer je nu op ‘Groei met Tarot Magazine’ en laat je elke week verrassen door de kracht van Tarot. Vul hieronder je e-mailadres in en ontdek de magie van zelfontdekking en transformatie. Sluit je aan bij onze community en begin vandaag nog jouw reis naar een leven vol helderheid en vertrouwen.

Ontdek de Tarot en leer hoe je deze krachtige tool kunt gebruiken om je doelen te manifesteren. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde Tarot liefhebber, hier vind je regelmatig inspirerende readings en spreads om zelf te leggen. Laat de Tarot je begeleiden op jouw pad naar persoonlijke groei en inzicht.

Elke week een nieuwe reading in je mailbox!

Elke week een nieuwe spread voor zelfontwikkeling, zelfliefde, relaties, manifesteren van je dromen en nog veel meer!

Elke maand een nieuw thema!

Sluit je Aan

Meld je aan voor ‘Groei met Tarot Magazine’ van Esther Smallegoor en laat je inspireren om jezelf te ontwikkelen met Tarot. Geef hieronder je e-mailadres op en ontvang wekelijks gratis inzichten om je groei te bevorderen.

Dankzij de wekelijkse inzichten van Groei met Tarot Magazine kan ik nu met meer helderheid en vertrouwen de uitdagingen van het leven aanpakken. – Anna J.

Ik kijk uit naar elk nummer van Groei met Tarot Magazine. Esther’s begeleiding heeft zoveel positiviteit en begrip in mijn leven gebracht.” – Marja V.

De praktische adviezen en diepgaande inzichten in dit Magazine hebben echt een transformatie teweeggebracht in mijn aanpak van persoonlijke groei. – Lisa K.

Ik voel me elke week meer verbonden met mijn innerlijk en het universum dankzij deze inspirerende email magazine! Een absolute aanrader!” – Sandra L.

Sluit je aan bij Groei met Tarot Magazine.

Meld je nu aan om Esther Smallegoor’s gratis wekelijkse e-mail, ‘Groei met Tarot Magazine,’ te ontvangen en begin je reis naar spirituele groei en zelfontdekking met exclusieve inzichten in Tarot.

Esther Smallegoor – De kracht van

Tarot voor groei & succes

Hoi! Ik ben Esther en ik ben al meer dan twintig jaar betoverd door de wereld van de Tarot. Wat ooit begon als een passie, is nu mijn dagelijks werk. Elke dag lees ik de kaarten en deel ik de verhalen die ze onthullen.

Naast het leggen van kaarten, geef ik ook cursussen in Tarot. Het is mijn missie om vrouwen met een passie voor persoonlijke en spirituele groei te helpen de geheimen van de Tarot te ontdekken. Ik leer hen hoe ze Tarot kunnen gebruiken voor groei, zelfontwikkeling en succes.

In 2005 heb ik mijn kennis verdiept door af te studeren als polyenergetisch therapeut, nu bekend als multidisciplinaire therapie. Dit geeft me een brede kijk op de uitdagingen en mogelijkheden die mensen tegenkomen.

Ik kijk ernaar uit om mijn passie en kennis met je te delen en je te begeleiden op je reis naar zelfontdekking en succes!

XoXo Esther

Contact

Telefoon

(+316)45202726

Adres

Willem Jacobstraat 23

5361BA Grave