Geheimen van Tarot

“De Taal van Symbolen: Ontdek, Groei & Transformeer je leven”

Heb je ooit gedroomd van het ontrafelen van de mysterieuze wereld van de Tarot?

Voel je je aangetrokken tot de rijke symboliek, maar weet je niet goed hoe je de kaarten voor jezelf of anderen moet interpreteren?

Verlang je ernaar om de Tarot te gebruiken als een krachtig hulpmiddel voor spirituele en persoonlijke ontwikkeling?

 

dan is dit de cursus die je zoekt!

Tarot, Omdat je jouw pad wilt ontdekken.

Tarot is veel meer dan alleen kaarten; het is een spiegel naar je ziel en een venster naar het onbekende. Tarot onthult een rijke schakering van persoonlijke en spirituele groei, die zich ontvouwt door:

 • Zelfbewustzijn en Reflectie: Tarot daagt je uit om diep in jezelf te kijken, waardoor je zelfbewustzijn en persoonlijke inzichten vergroot. Elke kaart vertelt een verhaal, niet alleen over de universele menselijke ervaring, maar ook over je eigen leven en de keuzes die je maakt.
 • Intuïtie Ontwikkelen: Door te werken met Tarot, oefen je het luisteren naar en vertrouwen op je intuïtie. Dit is een onmisbare vaardigheid in alle aspecten van het leven, van het nemen van dagelijkse beslissingen tot het navigeren van grotere levensveranderingen.
 • Spirituele Verbinding: Tarot biedt een pad naar spirituele verkenning, waardoor je kunt verbinden met het grotere geheel. Het is een hulpmiddel voor meditatie, contemplatie, en het zoeken naar diepere betekenis in het leven.
 • Praktische Toepassing: Naast spirituele groei, biedt Tarot praktische inzichten voor het dagelijks leven. Het leert je om symbolen en metaforen te herkennen en toe te passen, waardoor je beter in staat bent om complexe situaties en relaties te navigeren.
 • Gemeenschap en Ondersteuning: Onze cursus biedt niet alleen kennis en vaardigheden, maar ook toegang tot een gemeenschap van gelijkgestemden. Dit netwerk biedt ondersteuning, inspiratie en kansen om te oefenen en te leren van elkaar.

Tarot is voor iedereen!

Echt, iedereen start ergens.

Deze cursus is speciaal ontworpen voor iedereen die:

 • Nieuwsgierig is naar de wereld van Tarot, of je nu volledig nieuw bent in deze fascinerende praktijk of al enige kennis hebt maar dieper wilt duiken.
 • Persoonlijke groei en zelfontdekking nastreeft, en op zoek is naar unieke wegen om meer inzicht in zichzelf en hun levenspad te krijgen.
 • Spirituele verdieping zoekt, of je nu je eigen spirituele praktijk wilt verrijken of nieuwe manieren wilt ontdekken om met het hogere en het onbekende te verbinden.
 • Intuïtieve vaardigheden wil ontwikkelen, door te leren luisteren naar en vertrouwen op de subtiele aanwijzingen van binnenin.
 • Creatieve of therapeutische beroepen uitoefent, zoals coaches, therapeuten, schrijvers of kunstenaars, die de Tarot willen gebruiken als een bron van inspiratie of als hulpmiddel in hun werk.
 • Geïnteresseerd is in symboliek en psychologie, en hoe deze toe te passen voor persoonlijk welzijn en het begrijpen van menselijke interacties.

Met een uitgebreide reeks aan lessen, praktische oefeningen, en gemeenschapsondersteuning, biedt de cursus “Geheimen van Tarot: Taal van symbolen: Ontdek, Groei en transformeer je leven”een toegankelijke, diepgaande introductie tot de Tarot voor iedereen die klaar is om hun pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling te verkennen.

Wat krijg je:

 • Meer dan 30 instructievideo’s: Ik begeleid je persoonlijk door elk van de kaarten, één voor één, en onthul hun diepere betekenissen en hoe deze inzichten je leven kunnen verrijken.
 • Downloadbare PDF’s: Handige gidsen die je helpen de kennis bij de hand te houden, waar je ook bent.
 • Praktische oefeningen: Leer hoe je zelf de kaarten legt en interpreteert, met duidelijke, stap-voor-stap uitleg.
 • Een community: waar je je vragen kunt stellen en kan oefenen met elkaar.
 • Live Coaching: maandelijkse live coaching, Q&A en oefensessies (voor de De Luxe studenten)
 • Bonussen: Extra video materiaal, cheatsheets en tips.

Kies jouw leer pad

 

 1. Doe-het-zelf versie: Ideaal voor zelfstudie, deze optie laat je in je eigen tempo leren, ondersteund door onze actieve Facebook-groep en chat. Duik in de cursus wanneer het jou uitkomt en maak deel uit van een gemeenschap die je ondersteunt op je Tarot-reis.
 2. Versie met live coaching: Voor wie dieper wil gaan, biedt deze versie maandelijkse live coaching sessies, naast een uitgebreidere videoreeks die dieper ingaat op het geven van consulten. Perfect voor als je je vaardigheden naar een professioneel niveau wilt tillen.

Wat je allemaal leert

Neem je mee

N

Begin bij de basis: Ontdek de geschiedenis en symboliek van de Tarot.

N

Verken de Grote Arcana: Van de Dwaas tot de Wereld, elke les onthult de geheimen van de kaarten.

N

Verken de Kleine Arcana: Van Azen to Hofhouding, De Staven, Bekers, Zwaarden en Munten. We gaan dieper in op het interpreteren van deze kaarten.

N

Praktijkgericht: Oefen met diverse legpatronen en ontdek hoe je Tarot in je dagelijks leven kunt integreren.

N

Leer lezen: Van het opzetten van je ruimte tot het interpreteren van de kaarten voor jezelf en anderen.

N

Verdiep je kennis: Ethiek, het omgaan met uitdagende kaarten, en tips voor het geven van professionele consulten.

4 maart gaan de deuren open

Omdat dit de eerste keer is dat ik deze cursus op deze manier ga geven, en ik nog volop bezig ben met toevoegen van video’s en cursusmateriaal bied ik ‘m aan voor deze lage prijs.

Later zal ik de prijs verhogen. Dus mis deze kans niet!!

Tevreden klanten

Wat anderen zeggen over mijn readings

Lieve Esther.Bedankt voor je fijne consult.Heel concreet en duidelijk wat je op pikte in mijn energie en wat je mocht zien in de kaarten. Ik heb er veel aan gehad. Ik heb nu zelf ook meer duidelijkheid gekregen hoe nu om te gaan met waar ik voor kwam bij jou. Ik ga ervoor. Ik voel me nu ook veel rustiger nu…nogmaals mijn dank hiervoor.

Suus

Lieve Esther.Bedankt voor je fijne consult.Heel concreet en duidelijk wat je op pikte in mijn energie en wat je mocht zien in de kaarten. Ik heb er veel aan gehad. Ik heb nu zelf ook meer duidelijkheid gekregen hoe nu om te gaan met waar ik voor kwam bij jou. Ik ga ervoor. Ik voel me nu ook veel rustiger nu…nogmaals mijn dank hiervoor.

Claudia

Dankjewel voor de bijzondere Reading. Je sloeg met alles wat je zei “de spijker op de kop “ Het voelde voor mij erg goed, en hebt wat dingen voor mij kunnen verduidelijken wat betreft mijn verdriet. Je bent een topper.

Anoniem

Over Mij

Esther Smallegoor – Tarotlezer, Therapeut, Lifecoach & Tarot Docent

Hoi! Ik ben Esther. Al meer dan twee decennia ben ik betoverd door de wereld van de Tarot. Het is niet alleen een passie, maar nu ook dagelijkse kost. Voor mij vertelt elke kaart een verhaal, en het is een waar genoegen deze verhalen dagelijks te delen met mensen zoals jij.

Naast het lezen van kaarten, deel ik mijn liefde en kennis voor Tarot ook als docent. Ik geef cursussen waarin ik anderen leer de geheimen van de Tarot te ontrafelen en hun eigen intuïtieve vaardigheden te versterken.

In 2005 heb ik mijn expertise uitgebreid door af te studeren als polyenergetisch therapeut, tegenwoordig bekend als multidisciplinaire therapie. Dit helpt me om met een holistische blik naar de uitdagingen en mogelijkheden in iemands leven te kijken.

Van jongs af aan beschik ik over ‘extra zintuigen’. Helderziend, heldervoelend, helderwetend: ik gebruik het allemaal om jou te helpen. En ja, met mijn mediamieke gaven kan ik ook bruggen slaan naar de volgende wereld, om diepgang en begeleiding te bieden aan iedereen die op zoek is naar antwoorden.

Dus of je nu wilt ontdekken wat de kaarten voor je betekenen, verbinding zoekt met een dierbare van de andere kant, of gewoon behoefte hebt aan een goed gesprek met iemand die het klappen van de zweep kent, hier ben ik!

Veelgestelde vragen

Een antwoord op je vraag

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Veel van de lessen zijn te downloaden, dus blijven altijd beschikbaar. De inhod van de cursu kan wijzigen of op een andere manier worden aangeboden. Daar krijg je tijdig bericht van. 

 

 

Hoe werkt het?

Vanaf 4 Maart 2024 openen de deuren van de Academie. Je zal dan automatisch een toeganslink en inlog gegevens  ontvangen. Wanneer je na 4 Maart start krijg je na betaling gelijk de toegengs gegevens toegestuurd.

Wat heb ik nodig?

Voor deze cursus werken we met het Rider-Waite Tarot deck. Dit dien je zelf aan te schaffen.

Heb je een vraag?

Laat het ons weten